PROJECTE EMOTIONALLY VAGUE o de quin color són els sentiments

De quin color són els sentiments? Quin aspecte tenen? Quines paraules fan servir?
El projecte "Emocionalment Vague" dóna color, forma i veu a sentiments com l'alegria, la tristesa i l'enuig, amb estimulants resultats que ens conviden a veure d'una altra manera la realitat de les emocions
.







Alegria

Els sentiments posseeixen en la seva naturalesa una ambigüitat que oscil·la entre la realitat més palpable i certa abstracció que a vegades els fan semblar falses o meres idees sense suport efectiu.

Un interessant projecte dut a terme per Orlagh O'Brien ens convida a veure des d'una altra perspectiva la realitat dels sentiments, ja que per mitjà de "Emotionally Vague" ("Emocionalment Vague"), la dissenyadora gràfica d'origen anglès va donar color, forma i fins i tot veu a la ira, l'alegria, la por, la tristesa i l'amor.

Amor

Ira
O'Brien va demanar a més de 250 persones de 36 països, amb edats entre 6 i 75 anys, que responguessin preguntes a propòsit d'aquestes emocions, en específic els colors, les paraules i el moviment que s'associaven a cadascuna. Amb les dades recollides es van elaborar quadres cromàtics i dibuixos com els que aquí es mostren, a més d'un recull de les paraules esmentades organitzades segons la seva freqüència.

Pots continuar investigant sobre aquest interessant projecte a la pàgina web de l'artista:

Por

Tristesa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada