ADMIRACIÓ

L'admiració és el motor del saber. Admirar-se no és mirar, tampoc observar atentament.És sorprendre's de com són les coses, és interrogar-se sense fer ús de les paraules. És sentir la ignorància en el propi pit,però a la vegada, la temptació de vèncer-la per deixar de ser ignorant i comprendre alguna cosa.
L'admiració és l'emoció que fa obrir els ulls de bat a bat; eixampla el món interior i l'enllaça amb el món exterior. L'admiració és una pregària laica.
Francesc Torralba, un mar d'emocions, Angle Editorial, 2013.

                           

Aquesta obra titulada "L'esdeveniment del fil" pertany a l'artista nord-americana Ann Hamilton.
Es tracta d'una composició on utilitza elements com la performance, el vídeo, la fotografia, el tèxtil, l'escultura. Crea a través de la unió dels fils un ambient interconnectat, on l'espectador completa l'obra amb el moviment provocat pels gronxadors, creant formes suggerents i sensuals.

Una instal.lació artística és un dels gèneres de l'Art Contemporani nascuts a partir de la segona meitat del segle XX. En aquestes obres utilitzen l'espai d'exposició com a part de l'obra, així l'obra mateixa pot ser transitada per l'espectador. Aquestes obres poden incloure qualsevol tipus de mitjà artístic, des de materials naturals fins tecnologia multimèdia.

Penseu que aquesta obra pot provocar admiració en l'espectador?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada